Upoznajmo se!

Mirna Čužić rođena je i školovala se u Zagrebu, ali sada živi i radi u Dubrovniku. Instruktorica je fitnessa, licencirani Pilates instruktor te viši trener kondicijske pripreme sportaša (centar za izobrazbu trenera pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu). Ima više od 12 godina iskustva u vođenju grupnih programa treninga (Boxing Fitness, TRX, Pilates, Aerobic) te individualnih treninga s djecom i odraslima.

Od malih nogu je u sportu te se natjecala u atletici, Taekwondo-u i IFBB bikini fitnessu. Slobodno vrijeme provodi uz sportove ‘na dasci’ (windsurfing, wakeboarding, snowboarding), trčanje i kuhanje.

Strast prema borilačkim vještinama i intenzivnim treninzima usmjerila je u vlastiti koncept treninga za žene – Cross Combat by Mirna – koji objedinjuje elemente raznih borilačkih vještina i Pilates treninga.

Glavno područje interesa i smjer razvoja trenerske karijere su joj kondicijska priprema djece i mladih te individualni i grupni programi za žene koji objedinjuju elemente borilačkih vještina i Pilates treninga.

Uz sportsku karijeru magistra je ekonomije (marketinga i menadžmenta) s višegodišnjim iskustvom rada u beauty, health i wellness tech području. Kreativka u duši, specijalist je za copywriting te marketing strategiju za društvene mreže.

Strast prema sportu, zdravom načinu života i pomicanju granica vlastitog tijela svakodnevno prenosi klijentima jer njen moto je…

“Nikada nemojte odustati!” – “Snovi postoje da bi se ostvarili!”

Mirna Čužić rođena je 02.04.1986. u Zagrebu. Instruktorica je fitnessa, licencirani Pilates instruktor te viši trener kondicijske pripreme sportaša (centar za izobrazbu trenera pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu). Ima više od 12 godina iskustva u vođenju grupnih programa treninga (Box Fit, TRX, Pilates, Aerobic) te osobnih treninga s klijentima.

Od malih nogu je u sportu te se natjecala u atletici, Taekwondo-u i IFBB bikini fitnessu. Slobodno vrijeme provodi uz sportove ‘na dasci’ (windsurfing, wakeboarding, snowboarding), duge šetnje u prirodi i kuhanje.

Strast prema borilačkim vještinama i intenzivnim treninzima usmjerila je u vlastiti koncept treninga za rekreativce – Cross Combat by Mirna – koji objedinjuje elemente borilačkih vještina i funkcionalnog treninga.

Glavno područje interesa i smjer razvoja trenerske karijere su joj, prije svega, kondicijska priprema djece i mladih te individualni i grupni programi za žene koji objedinjuju elemente borilačkih vještina te funkcionalnog treninga.

Uz sportsku karijeru magistra je ekonomije (marketinga i menadžmenta) s višegodišnjim iskustvom rada u beauty, health i wellness tech području.

Strast prema sportu, zdravom načinu života i pomicanju granica vlastitog tijela svakodnevno prenosi klijentima jer njen moto je…

“Nikada nemojte odustati!” – “Snovi postoje da bi se ostvarili!”

Join us for a hell of a ride.

FAQ

TERMS

PRIVACY

MAIL: info@bodybeat.com 

© 2018 BODY BEAT