Banana i kokos su moje dvije najdraže slatke namirnice. Odličan su dodatak smoothijima, zobenim pahuljicama za doručak ili u brzim kolačima. Ovaj put u vrlo jednostavnoj varijanti koja će oduševiti i male i velike. Znate ono kad dijete poželi nešto slatko a brižne mame kažu – pojedi jabuku! Ili orahe s medom! Tako je bar bilo kod mene 🙂 A sada vi možete za 15ak minuta napraviti zdravi desert koji će biti bolji nadomjestak za industrijske slatkiše, a opet, dijete neće kolutati očima na jabuke i med :))    

Samo par minuta pripreme i još malo više pečenja i zdravi snack to go je spreman!  

Možete staviti i običan jogurt umjesto proteinskog.  Ja sam koristila ‘Z bregov puding kokos badem. Banane izgnječite vilicom. Istucite jaja. Pomiješajte sve sastojke. Vadite žlicom na papir za pečenje. Pecite otprilike 15-20 min na 175c.  

 

Napomena: često dobijem upite i komentare vezane uz količine koje jedem i kalorijski unos.  Zapamtite da svatko ima individualne potrebe ovisno o tome koliko se krećete, kojim sportom s bavite i naravno koji su vam ciljevi. Ovo su samo ideje kako da obogatite svoj meni i kombinirate zdrave, a opet ukusne namirnice.

Želim vam svima aktivan dan!

Stay fit!